Licker87

Miten kuvata surua.

Miten voisin kuvata surua? Mihin vertaan?
Miten voisin koskaan saada ketään ymmärtämään kuinka paljon suren, kun paras ystäväni kuoli?
Miten voin lakata kaipaamasta ystävää joka 10 vuoden ajan on ollut tukenani. Aina valmiina kuuntelemaan ja lohduttamaan?
Ilman ensimmäistäkään sanaa tai elettä, joka saisi minut tuntemaan huonoksi? Koskaan ei pettänyt luottamustani?

Ainut ystävä, joka ei valehdellut, kiertanyt kysymystä. Koskaan ei valittanut vaikka en huomannut hänen ahdinkoaan. Lohdutti, kun minun oli huono olla tai tarvitsin muuten vain seuraa.

Miten voin lakata kaipaamasta ystävää joka kuoli? En pysty lopettamaan itkemistä. Kaipaan häntä jo, vaikka hän kuoli vasta hetki sitten...

Paras ystäväni, Oskari, syntyi 18.8.1997 ja kuoli perjantaina 13.3.2009 klo 12.30.
Tulen aina kaipaamaan sinua, mutta toivon että sinun on nyt parempi olla.

Kommentoi   Perjantai 13. maaliskuuta 2009 14:42

Wiin pelien arvosteluja

Päivittelen tätä listaa silloin tällöin, eli katsele joskus jos vaikka löytyisi jotain uutta ja kiinnostavaa.

Zelda: The Twilight Princess
Ihan OK peli. Paljolti sama juoni, kuin muissakin Zeldoissa...

My Sims
Älä osta! Paljolti keräämistä ja kokoamista, josta ei mitään oikeastaan tule. Ajantappoon sopiva peli, vaikka välillä menevät hermot...

Red Steel
Täynnä bugeja, mutta muuten hyvä peli.

Wii Sports
Mukavasti tekemistä ja kaverit tykkää kanssa :)

LEGO Star Wars: The Complete Saga
Hauska ja pelattavaa riittää. Kaksinpeli mahdollista aivan alusta asti, mutta jää pieni epävarmuus melkein joka tason jälkeen että onko peli jäänyt muistiin.

WarioWare Smooth Moves
Likipitäen kaikki mahdolliset tyylit, miten kapulaa voi käyttää pelaamiseen. Moninpeli mahdollisuus avautuu vasta, kun on yksi pelaaja mennyt pelin tarinat läpi. Harvat kaverini kuitenkaan haluavat pelata tätä...

WiiPlay
Harjoitteluun erinomainen ja 1on1 onnistuu myös mukavasti.

Pokemon Battle Revolution
Kiva pelata ja Wi-Fin kautta myös muita pelaajia vastaan, kuin pelkästään vieressä istuvaa vastaan. Lisää pelailua tuo mahdollisuus tuoda omia pokemonejasi Nintendo DS:n Pokemon Sapphire/Diamondista.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles
Räiskintää luonnollisesti zombeja ja muita T-Viruksen saastuttamia eliöitä vastaan. Kaksinpeli onnistuu alusta asti pääpeleissä, mutta sivutarinat täytyy mennä yksin. Ei omaa liikkumista, eli jos jokin tavara jää välistä, joudut menemään kyseisen kentän alusta asti uudestaan.

Mario & Sonic at the Olympic Games
Kaikki lajit, mitä olympialaisissa on. Kova hiki päällä jatkuvasti. Suurin osa lajeista mennään pelaaja pelaajalta joten yhdelläkin ohjaimella onnistuu moninpeli mainiosti, mutta jotkin lajit vaativat useampia ohjaimia pelaajamäärän mukaan. Moninpelussa eivät ennätykset jää talteen.

Need for Speed: Pro Street
Älä! Pelasin pari kertaa harjoittelua ja ne eivät onnistuneet. Tavallinen ajelu onnistui jotenkin, mutta kiihdytyskisat eivät onnistuneet mitenkään. Jos olisi ollut mahdollisuus käyttää Nunchukia ohjaamiseen, olisi se ollut ehkä helpompaa, mutta en ainakaan huomannut tätä mahdollisuutta.

Excite Truck
Ihan ok, mutta hankalaa ainakin näin alussa. Ohjaamiseen tottuminen kestää aikansa ja auto ei pysy hanskassa niin millään. Jos olet pelannut PlayStationilla Flatout pelejä, niin tiedät mistä puhun.

Tomb Raider: Anniversary
Ohjeet pelaamiseen löytyvät vain tarinan ensimmäisessä kentässä, eli Croft Manorista ei saa, kuin jotain bonusta esim. uuden puvun käytettäväksi. Muutettu jotain osia pelistä vastaamaan Wiin ohjaus tapaa, eli uutta on tähänkin peliin lisätty jonkin verran.

Tony Hawks's Downhill Jam
Nimensä mukaisesti Downhill skeittausta. Muodoissa löytyy racea, trickiä, slappiä ja slalomia. Ihan hauska pelata. Moninpeli onnistuu, vaikka en ole sitä vielä kokeillut.

Mario Striker's Charged Football
Jee! Futista! :P Aika tylsä peli loppujen lopuksi ja moninpelissä maalit ovat erittäin vaikeita saada.

Metroid Prime 3: Corruption
Yksi parhaimmista peleistä, joita olen pelannut tähän mennessä. Kerran läpi ja vaikein aste avautuu. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Who Wants To Be A Millionaire
Turhaa rahankulutusta. Osta ennemmin vaikka kirjana. Maksaa vähemmän ja enemmän pelaajia mukaan. Likipitäen kaikki kysymykset liittyvät UK:hon eli ei tarkoitettu Suomeen.

Need For Speed: Carbon
Samanlainen, kuin pleikkarilla. Vain XBOX ja PC versioissa on nettipeli mahdollisuus.

The Legend of Spyro: The Eternal Night
Aika vaikea eikä muistuta entisiä versioita mitenkään muuten, kuin että Spyro ja Sparks ovat mukana. Sparksille on annettu ääni ja pörräilee ympäri Spyroa turhana.

Rayman: Raving Rabbits 2
Ei lainkaan vanhojen Raymanien tyyppinen. Täynnä minipelejä eikä muita mielenkiintoista, kuin jokaisen "retken" jälkeen tuleva kappale jossa yritetään pysyä mukana Guitar Heroen tyyliin.

Cats
Seikkaillaan kissalla, jolle valitset rodun ja nimen. Odotin jotain tamakotchin tyyppistä, että kissaa kasvatettaisiin, mutta sillä vain seikkaillaan ympäri maailmaa, joka avautuu pikkuhiljaa ja joka alueelta pitää kerätä jokin tavara joka sitten palautetaan jollekin muista kissoista, joita löydät maailmasta. Moninpeli löytyy, mutta alussa pelkkä kilpajuoksu enkä ole löytänyt muita vaikka niitä lupaillaan pelissä.

Prince of Persia: The Rival Swords
Ajoitus erittäin tärkeää, kuten muiden konsolien versioissa. Ihan mukava peli pähkäilijöille.

Nyt olen mennyt sekaisin, että mistä olen kirjoitellut ja mistä en, eli yritän kerätä energiaa jossain vaiheessa laittaa nämä järjestykseen, tai jotain...

3 kommenttia   Maanantai 14. tammikuuta 2008 13:52

Seura ja sen vaikutukset sekä avunpyyntö

Onko seuralla merkitystä?
Mielestäni sillä on pieni vaikutus vähintään. Itse en juo oikeastaan koskaan tai en ainakaan kännejä. Poltan kuin mikäkin vähän väliä (Tuntuu, kuin olisin hormi välillä).

Pieni alkoholin juontini luultavasti johtuu seuraavista asioista:
1. Ystäväni muuttuvat kun he juovat eivätkä se yleensä ole kovin mukavia silloin... Esim.
-Käyttää enemmän lihaksia joka asiassa
-Äänen käyttö korostuu joko voimakkuudellaan tai määrällään
2. Kalja maistuu mielestäni pahalta, viina on liian väkevää ja siideri menee alas ja ulos hyvin nopeasti.
3. Pääni ei kestä eli menetän tasapainoni enkä pidä asiasta.
4. Korvani tulevat herkemmiksi
5. ja mahani menee sekaisin ellen syö tukevasti ennen juomista...

Tupakan polttoni voisi selvitä seuraavista asioista:
1. Noin 90% ystävistäni polttaa ja haluan sopeutua muiden joukkoon.
2. Tupakka rentouttaa, jolloin ns. "paskan" jauhaminen sujuu luontevammin.
3. Tarvitsen tekemistä. Ellen lue, syö, pelaa tai kirjoittele... Minulla on tylsää ja käyn röökillä miettiäkseni, mitä tekisin...

Onko sinulla samanlaista ongelmaa? Miten Sinä selvisit tilanteesta? Oli sinulla...
1. Hyvä ystävä auttamassa?
2. Hyvä itsekuri?
3. Paljon tekemistä?

Olen yrittänyt ajatella, mitä tekisin ja ajattelin seuraavaa:
Mitä jos etsisin jonkun mukavan tytön, joka pitäisi minut niin kiireisenä, että en ehtisi ajatella tupakkaa?
Tämän jälkeen ajattelin kuinka huonolta tuo kuulostaa, joten mietin miten sen saisi kuulostamaan paremmalta, ja tulin seuraavaan tulokseen:
Tarvitsen ilmeisesti ystävän, jonka kanssa lopettaisin tupakanpolton samaan aikaan ja vahtisimme toisiamme, että emme jälleen lankeaisi tupakkaan...

Olinkin kaksi kuukautta ilman tupakkaa, ilmeisesti koska lopetin kaverini kanssa samaan aikaan ja aloitin polton sen jälkeen, kun minulle tuli tylsää enkä kuullut kaveristanikaan muuta, kuin että hän ei kuulemma osaa lopettaa ja on aloittanut uudestaan. :(

Olisiko mahdollista siis löytää joku tarpeeksi hyvä ystävä, jonka kanssa lopettaisin polton ja voisimme muuten vain olla ja keksiä jotain parempaa tekemistä kuin tupakan poltto?
Itselläni tämä ei oikein taida onnistua sillä hyviä kavereita minulla ei ole montaa tai en ainakaan tunnista heitä... Tuttuja minulla on, mutta en vietä kovinkaan paljoa aikaa heidän kanssaan eli ovat jääneet likipitäen tuntemattomiksi :(
Kolmas luokka onkin sitten tätä täysin tuntematonta porukkaa, joita olen silloin tällöin kuskannut ympäri Rauman seutua. En tiedä heistä mitään muuta, kuin missä he ovat olleet, miltä he näyttivät ja mihin he menivät silloin, mutta seuraavana päivänä en enää tunnistanut heitä!

Miten siis ratkaisen tämän ongelmani?
Haluan lopettaa tupakanpolton ja minulla on seuraavat syyt:
-Tarvitsen kaiken rahan, jonka saan kerättyä jotta voin asua omillani.
-Minun kehoni ei kestä kovinkaan kauaa, koska olen allerginen kissoille (minulla on kaksi, mutta en halua erota heistä!) ja aivastelen koko ajan. Siihen tupakka päälle, josta tupakka-yskä ja olen valmista poikaa syövälle/tukehtumiselle!
Ja viimeiseksi jotain jota kuulen useasti:
Mies, joka ei haise tupakalle on paremmat mahdollisuudet löytää mukava tyttö, kuin mies joka haisee!

Mistä siis apu? Nikotiinipurkkaan jää kuulemma yhtä hyvin kiinni; vähentäminen pienissä erissä ei auta pitkällä tähtäimellä; nopeasti lopettamine jättää sinut kärttyisäksi...

Miten siis lopetan? En halua elää ikuisesti, mutta en myöskään halua päättää päiviäni alle 50-vuotiaana...
Jokaisella täytyy olla jokin pahe ja niitä löytyy jo tarpeeksi :(
Pyydän siis:
Jos tiedätte tavan miten lopettaa tupakanpoltto... Kertokaa!

1 kommentti   Perjantai 28. joulukuuta 2007 01:40

Kommentti eräällä palstalla...

Ajattelin kopioda kommentin, jonka kirjoitin Sinkku-klubissa palstalle: "MISSÄ KAIKKI MUKAVAT JA KOMEAT MIEHET? :O"

Jaa-a... Luin tosta ihan tylsyyttäni tän palstan ja huamasin pari hyvää kommenttia. Yks jäi miälee aika hyvi! "Samalla vois kysyy, et mis kaik mukavat ja kauniit työtöt on?"

Suaralt kädelt en muist kuka sano, mut jäi oikee hyvin miälee! En halua kehuskella tai mollata ketään, joten sanon asian, niin kuin se on minulle sanottu!
"Oot luotettava ja kiva, mut mä haluun olla pelkkä kaveri sun kans."
No jos oon luotettava ja kiva, niin miks ei? Miks valitset just sellasen kaverin, joka joko...
1. Pettää sinua kaverisi kanssa?
2. Valehtelee joka asiasta?
3. Lyö sinua melkein (ellei) joka päivä?

Olen tavannut monta tyttöä ja ajatellut hyvinkin monesta nätistä tytöstä, että on luotettava ja olisi varmaan ihan mukavaa tavata vaikka kahvilla tai jotain, mutta sitten noin kuukauden kuluttua selviää synkkä historia!
Tähän kategoriaan kuuluu mm.
-Jatkuva kiertely jätkästä toiseen...
-Jatkuva valehtelu...
-Pienimuotoinen varastelu
(Eli: "Jos tosta otan 5€ röökiin. Ei se jätkä
pahastu...". Jos poltat röökiä vahän
tiuhempaan tahtiin tapahtuu seuraava;
20 röökii 4 päivässä tekee viikossa
noin 35 röökiä eli otat 10€/viikko=40€/kk...)

En tarkoita, että tätä tapahtuu pelkästään tytöiltä. Myös miehet tai miehen puolikkaat tekevät tätä. Huomasin joskus tätä miettiessäni, että tämä asia tapahtuu useimmiten näteiltä tytöiltä tai komeilta miehiltä joten ehdotukseni on seuraava:

UNOHDETAAN TUO KOMEA/NÄTTI HAKUILMOITUKSISTA!
Etsitään luotettavia tyttöjä/poikia, jolloin sydänsuruilta säästytään.
Koska ilmeisesti mitä useammin jotakuta kehutaan, sitä tyhmemmäksi hän tulee. En sano tätä niin, että jotakuta pitäisi haukkua tai lopettaa hyvän sanominen kokonaan. Sanotaan asia niin, kuin asia on eikä anneta hyvien kommenttien nousta päähän tai huonojen masentaa. Mietitään niitä hiukan ensin ja sitten palautetaan kommentti kohteliaasti.

Pyydän anteeksi, jos loukkasin jotakuta, mutta näin asian näen. Hyvää jatkoa!

1 kommentti   Perjantai 28. joulukuuta 2007 00:55

Mietelmiä tageista...

Katsoin kaikki tagit läpi ihan muuten vaan ja huomasin, että siellä oli paljon sellaisia sanoja, kuin läski ja vammainen, jotka mielestäni eivät liity kuviin joita katselin...

Yksikin kuva oli tagilla läski, mutta kun katsoin kuvaa aloin miettimään, että olisiko hänen pitänyt ladata jokin toinen kuva, kuin se mikä sivulle ilmestyi... Olisin nimittäin voinut helposti laittaa käteni hänen vyötärönsä ympäri ja sormeni olisivat menneet melkein päällekkäin... Hmmmm...

Myös tämä vammainen tagi oli hieman ihmeellinen... Maailmassa, kun oikeasti on vammaisia ihmisiä ja nämä kuvat mielestäni pilkkaavat heitä. Heidän kun täytyy kestää joka päivä likipitäen ilman toivoa parannuksesta... On ristiinkatsojia, kännisiä ja ties mitä ihmisiä, jotka eivät tiedä kärsimyksestä oikeastaan mitään.

Myönnän kyllä, että en ole paras ihminen, mutta yritän silti ajatella edes hiukan muiden ihmisten tunteita... Olisi hyvä, jos tekin miettisitte ennen kuin lisäätte sellaiset tagit kuin olette lisänneet.

Anteeksi, jos loukkasin kenenkään tunteita, mutta näin asian näen... :(

3 kommenttia   Maanantai 17. joulukuuta 2007 00:11