Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Piilotettu

Helsinki


Oma kuvaus

''katso ja ihastu, koske ja rakastu!''

Pow, vaan kaikille teille valoisille ja pimeille! :) Tämä miekkonen täällä internetin ihmeellisen maailman tällä puolen on tälläinen sopivan hurmaava, vinoon vinksahtanut sosiaalinen sekopää! Joka rakastaa elämää, hassuttelua ja immeisiä iiihan hivveesti!

Kuljen aina pilke silmäkulmassa ;)
Olen maailmaa nähnyt 27 vuotias miehen alkunen. Spontaani ja räväkkä ovat sanoja jotka kuvaavat meikäläistä, ei kuitenkaan sitä tarkoittaen etteikö löytyisi rauhallista ja herkkää puolta myös! Romanttisuus kuulema tupsahtaa esiin aina ruoanlaiton yhteydessä, mitä lie se tarkottanee siitä sinun täytyy ottaa selvää ! Ruoanlaitto tosiaan lähellä sydäntä, vissiin syntyny se lusikka kädessä ! '' Tie sydämeen käypi vatsan kautta'' vai mite ne nyt sanoo? ;)

Tahtini saattaa joskus olla hieman nopeahko, mutta jos et tahdo matkassa pysyä niin roiku sitten perässä, kyllä irrotan sit otteen jos painat käsivarressa liikaa! Ole rohkea! Tutustu muhun, en mä pure! :P Paitsi jos sulta puuttuu mielikuvitus niin ei kannata vaivautua, mun kanssani tarvitsee mielikuvitusta!

Vesimies on niin hurmaava, että vaikka suhteenne ei ehkä kestäkkään kauan, kantaa hän mukanaan ikuisen rakkauden salaisuutta, ja sen kosketus on varmasti kokemisen arvoinen. Päivä vesimiehen rakkauden kohteena voi antaa enemmän kuin kymmenen vuotta jonkun toisen kanssa. Jos haluat vesimiehen kokonaan itsellesi sinun on osattava antaa ehdoton vapaus silloinkin, kun hän kerjää sinua antamaan kaikkesi itselleen ikuisesti. Pidä häntä käsivarren mitan päässä, niin hän pysyy omanasi.<3

Sayanora, catch you later! ;)


Olen kiinnostunut


Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »