ee_bulizz

Tiedot

Syntymäpäivä:
08.05.1991 (29v)
Messenger:
senku viel muistas ni hyvä olis :D
Nähty viimeksi:
7 viikkoa sitten

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

10

HÄRKÄ
Olet käytännöllinen ja uppiniskainen. Teet työtä kuin hullu vaikka pohjimmiltaan olet vitun laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmät pitävät sinua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti olet fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa pitää usein leipäläpensä kiinni, mutta heti avattuaan suunsa joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna. Onnenkapine: Solarium
Onnennumero: Peruspäiväraha 112,-
Onnenväri: Rusketus
Motto: "Ööööö paistaako siellä varmasti aurinko ööööö?"
Auto:Taksi

Kiinalainen horoskooppini

Lammas:

Vuohen merkissä syntynyt on sulava, rauhallinen ja ystävällinen. Hän on itsepintainen ja saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät. Vuohi inhoaa epäsopua ja joutuukin usein kiistoissa erotuomariksi. Vilpittömyys ja hyväsydämisyys tekevät vuohesta rehdin ystävän. Perhe on vuohelle tärkeä. Vuohi jakaa mielellään vastuun muiden kanssa, koska hänen on yksin vaikea sietää mahdollista arvostelua.

Vuohet ovat usein ujoja ja pessimistisiä, he ilmaisevat välillä itsensä kömpelösti, mutta ovat aina innostuneita siitä, mitä ovat tekemässä.

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »