della

tästä taitaa tulla tyhjä kun ei ole mitään asiaa:)mitään uutta ei oo tapahtunu sitten elokuun, en oo tehny mitään jännää ja elämä on menny sellaseksi hiljaiseloksi. mut eikai semmonen haittaa, saa ainaki dogi huomiota ja koti tulee hoidettua:) meen parin viikon päästä korkeasaareen oon viimeksi käyny siellä lapsena (cooool:))

Kommentoi   Lauantai 30. syyskuuta 2006 12:11

ratiritiralla

oonpas ollut nyt niin bisi etten ole edes blogia saanut aikaiseksi, yritetään siis parantaa:) mun kummalliset sattumukset on kutistunu minimiin, joten ehkä minäkin pystyn elämään normaalia elämää:)

eilen tosin huomasin, että on taas yksi kauppa, jonne en ihan hetkeen mene: olen ostanut salaattia työpaikkalounaaksi eräästä k-kaupasta. Noo, salaatin kasaaja on jotenkin tunnistanut mut, vaikken siellä kaupassa edes päivittäin käy, hyvä jos käyn edes kerran viikossa. Eilen mainittu myyjä (mies) flirttaili mulle ja kysyi, meinaanko jaksaa syödä salaatin, johon totesin, että onhan tuo jo nälkä. Siihen hän sitten, että niinhän sulla viimeksikin oli, johon minä, että niin nytkin ja alan olla aika kiukkuinen, kun ruokatunti oli jo siihen mennessä tunti sitten ollut ja minä en työkiireiden vuoksi ehtinyt semmoista pitää. Myyjä sitten naureskeli, että eipä hän annakaan salaattia, kun kerta olen kiukkuinen. En tiedä, miten olette muut asian huomannu, mutta siinä vaiheessa kun kaupanmyyjä tietää, mitä aiot ostaa, on varmaankin aika vaihtaa kauppaa ja myyjää:)

Ihanaa, ensi viikolla mulla on kaksi vapaapäivää, aion vain olla kotona koiran kanssa ja hoitaa hermoja, kun ei tarvii olla töissä. Tänään vois hakee a-marketista (= alko) valkkaria ja hautautua sohvaan ja katsella telkkaria ja rapsuttaa varpailla koiraa:)

See you taas kun kiire helpottaa:)

1 kommentti   Perjantai 11. elokuuta 2006 14:22

huhuhuh

nyt loppui tän päivän virta.. töissä ollu jo muutaman päivän niin kiire, etten oo ehtiny blogia kirjotteleen, mut yritän nyt kertoo jotai hauskaa..

aikaisemmin mainittu hylly seisoo omilla jaloillaan vaikkei siitä tullutkaan ihan samannäköinen kuin kuvastossa:) meinaan ne ovet on aika vaikea asentaa, joten ne vaan on kiinni siinä hyllyssä:) ja testattu on ettei hylly itsekseen kaadu ja mun koirakaan ei pelkää sitä enää (sillon alkuvaiheessa kun kasasin hyllyä niin koira ei uskaltanu lähestyä mua joka kirosin kiukkuisena eikä hyllyä joka lojui pitkin olohuoneen lattiaa:)) nyt sen ruokakuppi on sijoitettu hyllyn viereen ja se on tottunu hyllyyn.

oon nyt kaksi kuukautta asunu mun nykyisessä kodissa ja vasta tiistaina sain loput pahvilaatikot purettua ja siirrettyä tavarat uuteen hyllykköön. on ihan eri mieli katella telkkariaki kun se on jonkun muun kuin pahvilaatikon päällä:)

Viikon kootut juoppokohteliaisuudet:

- tiistai lähijuna-asema klo 16.30 musta mies (minulle): sulla on läski perse, sä et kykene mihinkään kun sulla on niin läski perse. (välihuomautus, onneksi en ole itsetunto-ongelmainen ja anoreksiataipuvainen, joten jäi vaan huvittamaan)

-keskiviikko lähijuna klo 18.00 juoppo (kaverilleen): mä tykkään tuosta tytöstä ku se on melkein nätti (välihuomautus, ehkä mä jo huomenna oon kaunis:))

No niin arvoisat ja arvokkaat lukijat, hyvää viikonloppua ja älkää itseänne teloko:)

2 kommenttia   Perjantai 28. heinäkuuta 2006 12:35

mä osasin lisää asioita osa2

Viikonloppuna rakensin itselleni kirjahyllyä:) huonekalukaupan auto toi mulle kirjahyllyn atomeina ja mä sain koottua hyllyn huolimatta muutamasta keskeytyksestä (kaverien kans baariin ja koiran kans lenkille ja pakolliset syömiset) kuulin jostain, että kokoaminen maksaa 30e, joten päätin koota itse.. pari kertaa meni pari palikkaa väärin päin, mut eihän siinä muuta kun purkaa ja palanen oikein päin ja jatketaan:) ruuvailin siihen malliin, että kädessä on kaksi rakkoa, pari kertaa v...uunnuin ja kiroilin n kertaa:) mut taas tuli todistettua itselle, että osaan jotain uutta:)

2 kommenttia   Maanantai 24. heinäkuuta 2006 15:06

auton bensatankin korkki osa 2.

Kirjoitin pari päivää sitten siitä kadonneesta bensatankin korkista. Nyt tarinalle seuraa jatkoa: tytöt auton varaosakaupassa:)

Sovittiin siskon kanssa eilen, et lähdetään ostaan bensatankkiin uusi korkki (painetta mokomaan ostokseen oli kun ei ollut edes oma auto eikä siskonkaan oma). Ei me edes tiedetty alunperin, mistä semmoisia korkkeja saa, mut googletin sitten auton varaosaliikkeitä ja kattelin eniron kautta, missä sijaitsevat ja unohdin uuden infon saman tien:) alunperin toimintasuunnitelma oli, että sisko tulee hakeen mua töistä (ilman sitä autoa!!) ja mennään sitten varaosaliikkeeseen. Soitin vielä siskolle, että me varmaan tarvitaan se auto mukaan, että voi sovittaa sitä korkkia. Noo, ei se kuitenkaan sitä autoa mukaan ottanu, oli kuulemma saanut piirroksen mukaan, millainen korkin pitäisi olla.

Parin huoltoasemakyselyn jälkeen löydettiin yksi liike suht läheltä (tosin matkalla sinne meinattiin eksyä etnoruokakauppaan:)) ja mentiin ostaan korkkia. Myyjä kysyi jäikö korkki huoltoasemalle, kun esitimme asiamme:) kysyi vielä, onko meillä auto mukana, johon me, ettei ole ja myyjä meni sitten sovittamaan korkkia omaan autoonsa. Tässä vaiheessa oli pakko sanoa siskolle, että just tuon takia mä oisin halunnu sen auton mukaan. Korkki sopi kuulemma ihan ok autoon ja ostettiin siis se ja eikun ulos ja ruokaostoksille sinne aiemmin mainittuun etnoruokakauppaan:)

2 kommenttia   Perjantai 21. heinäkuuta 2006 08:13

mä eksyin eilen

Lähdinpä eilen iltalenkille koiran kanssa. Alunperin piti tehdä max. tunnin reissu mutta sepäs venähti kahdeksi ja puoleksi tunniksi:) meinaan ihan kotinurkilla päätin seurata ihan uutta tietä, missä en ollu aikaisemmin käyny, mentiin koiran kans sellaista metsäpolkua eteenpäin ja sitte seikkailtiin siellä metsässä ainaki 15min ja käveltiin vaan eteenpäin, että metsä loppuis ja putkahdettais ulos jossain:) kyllähän me sieltä ulos löydettiin (hyttysten kiusaamina ja suuntavaiston menettäneinä), mutta sitten oltiin jossain uppo-oudossa lähiössä, tien nimet ei kertonu mitään eikä mitään isoa tietä näkyny lähellä.. kävelin lähimmälle bussipysäkille ja katselin bussipysäkin kartasta, missä ollaan. Oltiin ainakin kahden kilsan päässä kotoa ja takaisin ei huvittanu mennä, koska ne moskiitot vaani siellä pusikossa. Lähdettiin sitten käveleen mutkan kautta kotiin, ja loppupelissä matkaa kertyi ainakin 4km. Tein kotiin löydettyämme päätöksen, etten ikinä enää harhaile missään lähiömetsässä ilman bussikorttia, oltais nimittäin eilenkin voitu hypätä missä tahansa bussiin ja ajaa lähemmäksi kotia. Kaikkea hölmöä sitä pitääkin tehdä ennenkuin tajuaa asioita:)

5 kommenttia   Torstai 20. heinäkuuta 2006 08:41

mä osasin eilen asioita

Kävin siis eilen huonekalukaupoissa ostamassa itselle hyllystö-tv-tasoyhdistelmän, (lopultakin) olohuoneenmaton ja ekan lampun:) olohuone kaikui ärsyttävästi, vaikka siellä on verhot ja sohva, mut mitään muuta ei olekaan ainakaan vielä. Löysin sotkasta sellaisen kivan maton joka on melko sävysävyyn sohvan kanssa ja hyllystö-tv-tasokin kannetaan kotiin lauantaina (eli pitää olla tajuissaan sillon:)) matto asettui jo eilen aloilleen ja koira kävi heti makaamaan sen päälle ja oli kivaa kun meillä on matto. Katsokaas kun mullahan on jo kuukauden ollut mattopiiska eikä ensimmäistäkään mattoa ole ollut:) tärkeysjärjestys ennen kaikkea:) sitten sen lampun osasin ihan itse kytkeä kattoon (piti vaan varmistaa huonekalukaupanmyyjältä et siinä lampussa on töpseli:)) ja se viritelmä jopa toimi:), kun aikaisemmin olen joutunut pyytämään jotakin jätkää viritteleen mulle senkin:) winkwink: hyvä iskurepliikki baariin: (sanokaa jätkälle:)lähetsä meille laittaan mulle lamput kattoon;) olin eilen erittäin voitonriemuinen, nyt osaan taas uuden asian lisää, mihin ennen on tarvittu mies auttamaan, nyt on taas yksi asia, minkä osaan tehdä ilman miesten apua (siis telkkarin virityksen ja asioiden kasaamisen lisäksi:))

Kommentoi   Keskiviikko 19. heinäkuuta 2006 13:52

it's just a perfect day

Mun sisustusproggis jatkuu jälleen:) pienituloisena oon joutunu hommailemaan kaiken omistamani irtaimiston vähitellen, mutta samalla oon joutunu suunnittelemaan sisustusta ja miettimään mitä kaikkea ostan:) tänään meen ostaan kirjahyllyä ja tv-tasoa sekä olohuoneen mattoa. Mun sisustetuin huone on kylppäri, oon ostanu sinne niitä kivoja kaakelikoristeita niinku delfiinejä, simpukoita ja meritähtiä:) mun uudessa asunnossa on potentiaalia vaikka mihin ja kaikki ylimääräinen rahani menee toistaiseksi asunnon sisustukseen ja toissijaisesti säästän ulkomaanmatkaan (tiedän minne haluan, mutten sitä miten sinne pääsen eli saanko säästettyä tarpeeksi:)) ihmisellä pitää olla tavoitteita:)

1 kommentti   Tiistai 18. heinäkuuta 2006 15:28

oo gaad ku oon väsynyt

Niin, että tultiin sitten reissusta yöllä kahden aikaan:) jouduin ajamaan 400km koska sisko innostui ottaan olutta ja minä en, joten sain sit kuski-nakin:/ onneksi sentään sisko pysyi hereillä, koska muuten oisin itseki nukahtanut rattiin ja oltaisko sitten lie kuusen oksalla.. hassusti alkoi meidän matka, kun ei meinattu päästä vanhasta kotikaupungistamme Kuopiosta sitten alkuunkaan liikkeelle: oltiin meinaan tankkaamassa ja ikäänkuin unohdettiin bensatankin korkki (tai whatever se on) auton takakontin päälle ja seteliautomaatti ei huolinu mun rahoja, joten jouduttiin vaihtaan tankkauspaikkaa ja sit heitettiin öbaut 15km mutka paikallisella moottoritiellä toiselle tankkauspaikalle, jolloin huomattiin, että se on poissa (siis se korkki) ja kysyttiin muutamilta jätkiltä et mitä kandeis tehdä:) ei kuulemma kannattanu ajaa ollenkaan autolla ilman sitä korkkia, mut ajettiin silti takas alkuperäiselle tankkauspaikalle, mut eikai sitä korkkia enää näkyny:) soitettiin sitte poikaystävä viritteleen meille muovipussi tilapäiskorkiksi ja päästiin lopultaki baanalle ja kohti kotia:) että semmoista, ei mee elämä ainakaan turhan tylsäksi:)

1 kommentti   Maanantai 17. heinäkuuta 2006 09:41

140706

Paineltiin tänään koiran kans töihin:) lähdetään reissuun ja ihan turha käydä kotona välillä ja mun duunipaikka siitä kiva, että lähes kaikilla koira ja tänne saa tuoda koiria, joten munki pikku karvapallo lähti äipän mukaan tekeen asiakaspalvelua:)

Kommentoi   Perjantai 14. heinäkuuta 2006 08:37