VilleSeinä

työnhaku.

Blogi dn. 1500/1

Akuutista rahapulasta kärsivä Ville on ajautunut elämässään siihen pisteeseen, että rahahanoja on saatava suuremmalle volyymille ja pian. Villen päivittäiset menot ylittävät ajoittain jopa pienen kioskin päivittäisen liikevaihdon. Syitä tähän olen pohtinut jo pitkään mutta elämäntyyliin muuttaminen olisi kuin luun vieminen koiralta joten samaa rataa on jatkettava. Suurimmat päivittäiset menoeräni johtuvat kuitenkin vain ja ainoastaan Villen huolesta suomalaista kansanterveyttä kohtaan.

Olen koittanut pelastaa monia ihmishenkiä uhraamalla pitkän pennin juuri teidän sekä vanhusten ja vammaisten tilanteen edistämiseksi. Koska, tuloni ovat tulleet epämääräisiä reittejä, käytän vakituisia välikäsiä jotka hustlaavat rahani eteenpäin.

Ensiksikin, Ville ostaa päivittäin topasta kahteen toppaan savukkeita, ainoastaan siksi, koska joku muu voisi saada syövän moisista myrkkykääryleistä. Uhraan siis oman terveyteni teidän puolesta. Joudun myös tarttumaan usein väkevään pulloon vain ja ainoastaan siinä toivossa, että SINÄ et alkoholisoituisi. Tuhoan maksani vain Teidän vuoksenne.
Toiseksi, joudun käymään veikkauspisteissä ja täyspoteissa, saadakseni oman avustukseni menemään apua tarvitseville. Todennäköisesti olen maksanut jo monta hengityskonetta lähisairaaloillenne.

Työnhaku ilmoitukseni:
"Onko pikkusiskosi kenties tylsistynyt naamiaisiin? Entä onko isosiskosi menossa naimisiin? Elämäsi on kenties muuten vain tylsää tai tarvitse avecia vuosisadan diskoon? Huutoosi on vastattu. Ville tarjoaa itseään synttäreihin pelleksi tai puputyöksi joka nousee kakusta ainoastaan tangat jalassa. Vanhemmille voin järjestää uskomattomia hetkiä stand-up komiikan parissa ja polttareissa voin olla se jonka kanssa siskosi viimeisen kerran pettää miestänsä. Tarjolla siis kokenut viihdyttäjä, johon ei voi pettyä. Laatutakuu, olen kävelevä vitsikirja joka osaa myös laulaa."

Pelastakaa narkkarikaverinne, palkatkaa Ville.
Soittakaa kysyäksenne lisä infoa ja hintojani. Suostun myös ryhmäleikkeihin.

http://www.villeviäsunvosu.com

Ms. Wall

8 kommenttia   Lauantai 14. tammikuuta 2006 14:53

kuumotus (wallman exclusive)

TSI!

Pitkä päivä takana, kiitos korkeimmalle taholle että koulua oli vaan kaks tuntia tänään. Siihe muutamat palkanlaskennat niskaa ja Villen arviointikyky ois sumentunu täydellisesti. Tänään oon lähinnä keskittyny antamaan medialle haastatteluja eilisestä pelistä ja muutamille vosuille oon rustannu nimikirjaimet pakaroihi, aika peruskauraa siis. Oon saanu isoa arvostusta joukkueemme jäseniltä tänään, koska uhrauduin eilen joukkueen eteen mitä suuremmissa määrin.

En oikeen tajuu miks huippu-urheilijat valittaa kaikista julkisuuden haittatekijöistä ja jostain aivotärähdyksistä. Ite oon saanu urheilulta mielettömästi mielihyvää ja menettäny ainoastaan: vapaa-ajan, yksityisyyden, ihmissuhteet, harkintakyvyn ja eilen kaiken huipuksi todella vakavan näköisessä tilanteessa vasemman jalan pikkuvarpaan kynnen. Kaikesta tästä huolimatta oon onnellinen ku suurimmat sonnit.

Äsken katoin telkkarista hyvän kaverini lätkämatsin ja ny pitäis miettiä käynkö ottaa pienet unet vaiko valvon suoraan tohon Niemisen Jaken tennisottelun alkuun. Aamulla tulee vielä se fudis-turnaus ja sit pitää mennä namikan a-junnujen matsiin. Penkkiurheilua siis tiedossa.

Juominen on yliarvostettua ja siksi olenkin päätynyt tipattomaan tammikuuhun. Periaate päätös myös on ettei clubille mennä selvinpäin, varsinkin jos paikkojen ja vosujen taso on niinku täällä :S Mut tällei hyvän musiikin parissa viihtyy kotonakin vallanmainiosti, ja aamulla on parasta kun saa herätä hyvässä kunnossa vetää hyvää safkaa. Tietty se joku puuttuu mut sen voi korvata, tiedätte millä houmiit. ;)

"They say I'm the greatest of all time, and I say who and they say you
If she's a dime tell her I'm fine, and she'll say true-true"

Kenet ne haluu? ;) HAUSKAA ILTAA!

Poikaystäväs!

1 kommentti   Perjantai 13. tammikuuta 2006 21:35

Tuttu TV:stä

Ilmotusluontosta:

Huikeaan kansansuosioon nuossut R&K on todellakin saanut uuden tosi-tv sarjan televisioon. Tämä uusi formaatti on täysin Villen käsialaa eikä tv-maailman tuottajaguruille ole jätetty minkäänlaista sijaa suunnittelussa. Ohjelman formaatti ei kuitenkaan sellaisenaan kelvannut millekään tv-kanavalle, ja jo ennakoitu sopimus urheilukanavan kanssa purkautui kun ohjelman sisältö ei täysin vastannutkaan heidän intressejä. Tästä sisuuntuneena järjestimme pieni muotoisen konsertin lappeenrannan yölämässä jossa joukkueemme jäsenet soittivat eri instrumentteja ja laulusta vastasi Ronkeli itse. Illan myöhäisinä tunteita totesimme, että Jusan lippapiposta löytyi häkellyttävät summat rahaa jolla saamme toteutettua internet lähetykset ja näin sarjamme voi saada jopa suuremman suosion.

Sarjassa tullaan seuraamaan erittäin läheltä huippu-urheilijan elämää, urheilijan elämä ei ole aina helppoa ja joskus kaidalla tiellä pysymisen vaikeus on ylitsepääsemätön. Jokaisen pelaajan asuntoon on asennettu toistaiseksi kamera joka huoneeseen ja mikki on kainalossa isoveli-tyylisesti 24/7. Suihkukäynneillä pidämme oikeuden sensuroida osan vartalosta jotta kuolaavien teinityttjöjen määrä ei häiritsisi muiden miehien sukupuolielämää.

Toistaiseksi sarjassa on kuitenkin menossa pieni lepotauko, jotta muut joukkueet saavat vähän harjoitusta ja voivat rauhassa kuroa Ronkeleihin syntynyttä eroa kiinni. Samalla voitte seurata muutamissa jaksoissa Ronkeleiden kosteanpaikan leiritystä. Päähuomio kuitenkin kiinnittyy pieneen kilpailuun joka tapahtuu myöskin kyseisessä sarjassa. Etsimme joukkueellemme virallista mailapoikaa sekä valitsemme sen kymmenen hengen cheerleader-ryhmän. Mailapoika saa kunnian toimia joukkueemme sisällä, omien idolejensa kanssa ja taas cheerleaderit saavat heiluttaa meille parasta puoltaan.

Hakemuksia sarjaan on tullut runsaasti, kiitos siitä kaikille. Kilpailuun päässeille ilmoitamme henkilökohtaisesti näinä päivinä, ohjelman alkaessa pyörimään jo maanantaina. Mikäli kuitenkin tunnet, että sinulla on meille vielä jotain annettavaa niin tule ihmeessä vetämään hihasta. Pelaajille vastaus on kuitenkin ISO EI, johtuen laatuvaatimuksista, halukkaille vosuille näytämme vihreää valoa.

Tarkkaile tätä ohjelmaa osoitteessa: http://www.ronkelithuoraa.com

1 kommentti   Perjantai 13. tammikuuta 2006 10:34

Whut it dew?

Historiaa on nyt tehty, äänestetään Sauli presidentiksi niin 12.1. on jatkossa virallinen Ronkeleiden juhlapäivä. Tämä päivä on merkitään kalenteriin ISOLLA, koska vastaavaa juhlapäivän aihetta ei ole ollut sitten Jeesuksen syntymän.

Muutaman kuukauden vanha joukkue, Ronkeli & Kummp. on ottanut vahvan jalansijan salibandymaailmassa. Joukkueen koostumus on liki ainutlaatuinen, huikean taidon yhdistyessä vahvaan työntekoon. Pukukopissa vallitseva joukkuehenki on vahvempi kuin millään muulla joukkueella, vitsejen taso on selkeästi keskiverto vitsikirjaa parempi ja ylilyönteihin sorrutaan aniharvoin. Kentällä sitten joskus sumenee niinkuin värikkäillä persoonilla on tapana.

Tänä päivänä, tuo joukkue, jossa pelaa todellisia taiteilijoita, otti tämän jakson/sarjan viidennessä pelissä viidennen voiton ja voitti sarjan huikealla voittoprosentilla ;) Vastassa oli milloin minkäkinlaista joukkuetta mutta mikään ei pystynyt meidän joukkuettamme murtamaan. Joukkueen tavoite on saada fanipaidat myyntiin lähiviikkoina ja oma tosi-tv sarja on jo vireillä, mietimme vielä Urheilukanavan kanssa mikä olisi moiselle ohjelmalle sopiva lähetysaika. XXX-rated shit.

Tästä lähtien vuosittain 12.1. järjestetään lappeenrannassa iso paraati, johon osallistuvat aikuisviihteen taitajat, fanit sekä tämän joukkueen pelaajat. Paraati kulkee lappeenrannan keskustasta aina sairaalaan asti, jossa meidät todennäköisesti halutaan sen jälkeen pitää.

Ns. "pikku-Ronkelipäivä" sen sijan järjestetään joka lauantai, jolloin lähdemme yhdessä hakemaan vosuja mailapussit kainalossa. Tunnistatte tämän ryhmän punaisista poskista jotka johtuvat liian tiukoista puuhelmistä. Tähän on kuitenkin totuttu eikä siitä kannata huolestua, punaposket antaa parhaan hoidon <3

BIG UP, Ronkeli, Tee, Kalliala, Jusa, Miiga, Paunu, Mynde, Jofa.

Poikaystävänne, Ville

8 kommenttia   Torstai 12. tammikuuta 2006 22:17

Hooligan Gang

Today's a new day, eikä mikä tahansa päivä. Tänään nimittäin Ronkelit hakevat jo viidettä perättäistä voittoa salibandyn talvisarja 3:essa. Tasapelillä varmistuu lohkon voitto ja huikea julkisuus, mutta sitä ei lähdetä hakemaan. Tärkeitän on tietenkin murskavoitto.

Joukkueen henkisiin johtajiin kuuluva Seinämies on ollut viimeaikoina kovassu julkisuusmyllyssä, koskien joukkueen sisällä tapahtuneita ristiriitoja. Pelaavan maalivahdin nimi on ollut kysymysmerkko jopa joukkueen tähtipuolustajalle Ronkelille itse, tämäkö on saanut tabloid-lehdet repimään otsikoita pienestä kriisistä. Huoli on kuitenkin turhaa sillä joukkueemme turvautuu jälleenkerran Panuun joka kuulemma on heitellyt viimeyöt ahkerasti tennispalloa seinään ja ottanut koppeja huikealla prosentilla.

Keskittyminen otteluun on ollut äärettömän haastavaa, koska joukkue on ollut niin kovassa myötätuulessa viimeaikoina ja myöskin joukkueen valmentaja on jättänyt meidän viikoksi Romanian reissun takia. Toistaiseksi emme ole ammattilaisjoukkue mikä pakottaa pelaajat tekemään myös jotain muuta harjoittelemisen ohella. Tästä syystä lähes koko joukkue on ajautunut kauppikseen samalle luokalle joten pääsimme jo aamulla koulussa käymään ottelun taktisiayksityiskohtia läpi.

Koulun jälkeen otin pienet päiväunet kuten jokainen huippu-urheilija tekee ennen ottelua. Unissa ei lentänyt reikäpallo vaan jotain aivan muuta, sen jälkeen olen tyhjentäny ajatukset jo siitäkin, haha. Tämän jälkeen joukkueemme kokoontui normaalista nauttimaan hyvän päivällisen josta saimme tarvittavat hydraatit ynnämuut. Kylläpä se bigmac jälleen oli maineensa veroinen.

Nyt kuitenkin on aika vielä viimeisten mielikuvaharjoitusten joiden jälkeen Ville poistuu ottelupaikalle venyttelemään hyvissä ajoin, venyttelyn pitkä kestohan on isojen lihasten ainut huonopuoli.

Fanit, älkää jättäkö meitä. HUHTINIEMI HOLLA BACK.

1 kommentti   Torstai 12. tammikuuta 2006 18:31

Hollywall

Huomenta kansalaiset, aloitetaan viihdeuutisilla:

Ville on kyllästynyt suomalaisen elokuvan heikkoon tasoon sitten Rautavaaran parhaiden päivien, joten hän on ruvennut suunnittelemaan liki mullistavaa elokuvanjuhlaa. Tällä hetkellä Ville etsii elokuvaan rahoittajaa sekä avustajia, joiden roolia tässä elokuvassa ei voi väheksyä. Rahoittajalta eli siis tuottajalta, odotetaan mittavaa lähes 1000€ panostusta. Tuolla summalla takaan, että elokuvan visuaalinen toteutus ja ääniefektit ovat yhtä realistisia kuin tosi-tv sarjojen kohtaukset.

Elokuva sijoittuu lähes nykypäivään ja sillä koitetaan kertoa Villen ja hänen ystäviensä vaikeasta nuoruudesta. Elokuvassa tullaan näkemään tukku mallimaailman tähtiä sekä runsaasti pontuksen katujen oikeita legendoja. Todennäköisesti tuotoksesta tulee vähintäänkin K-15, koska mukana on tukku rakastelukohtauksia sekä vaarallisia drive-by ampumisia. Myöskään jengia tappeluilta ei vältytä. Juoni kulkee Villen 15v synttäreistä aina hautaan asti eli tähän hetkeen.

Elokuvan totuudenmukaisuus pyritään takaamaan Villen melko suurella roolilla, jossa hän toimii käsikirjoittajana, ohjaajana ja näyttelee sekä Ville itseään että myöskin hänen haamua ja velipuolta. Etsimme rooleihin aluksi myös muita näyttelijöitä mutta Villen luonnollisuus ja muuntautumiskyky olivat lähes kameleontin luokkaa. Stunteista vastaa joku toinen, johtuen Villen vakuutuksen suuresta hinnasta.

Elokuva toteutetaan siis aidossa ympäristössä Lappeenrannan syrjäisillä ja pahoilla kulmilla, joissa moni on sanonut ne kuuluisat viimeiset sanat. Toivottavasti tämä ei vaikuta mitenkään avustajien halukkuuteen osallistua filmaukseen, tuskin teille mitään käy jos kaikki hyvin menee.

Valkokankaan tulevasta megasuosion saavuttavasta elämänkerta elokuvasta julkaistaan myös kaikenlaista fanituotetta aina pinsseistä stringeihin ja niistä Villen muotokuviin. Soundtrack on tulossa aivan pikapuolin, musiikillisesta annista vastaavat kaikki eturivin suomiartistit. Ensimmäinen single on kuitenkin jo vuotanut nettiin ja sen voi kaivaa jostain nimellä "ampumavälikohtaus", esityksestä vastaa M.A. Numminen.
Elokuvan traileri pyritään valmistamaan pikapuolin ja se tulee löytymään internetistä osoitteesta: www.rokkaamunaissei.com. "Rokkaa Mun Aissei" on siis elokuvan projektinimi joka todennäköisesti vaihtuu ennen ensi-iltaa.

COMING SOON! Ville Takin' Ova!!!1

8 kommenttia   Torstai 12. tammikuuta 2006 09:38

HAASTATTELU

Hyvää Iltaa Ville, kuinka päiväsi on sujunut?
- kiitos kysymästä, oikein leppoisasti. Olen suunnitellut tulevaisuuttani taiteen parissa ja siinä sivussa tutustunut omaan kehooni.

Omaan kehoosi?
- kyllä, tämä voi kuulostaa oudolta mutta olen löytyny jalkojeni välistä oman heikon kohtani.

Hmm. Siirretään aihe sivuun ja kysytään miltä nyt tuntuu?
- Oloni on mitä loistavin, pystyn jopa taittamaan lusikan ajatuksenvoimalla. Myöskin ajatuksenluku taitoni on kehittynyt uusiin uomiin tänään.

Haha. Tuo lusikkajuttu on kyllä jo vanha vitsi ja ajatustenluku on vain urbaanilegenda!
- En nyt sanoisi, olen hionut taitojani jo vuosia ja tulevaisuudessa haaveni on taivuttaa haarukka toisesta huoneesta käsin. Ajatustenluku taas on itselleni synnynnäinen lahja ja käytän sitä hyväkseni kuitenkin pääasiassa vain välttääkseni tyhmiä kysymyksiä.

Ville, sinua on pidetty jopa sekopäänä, miten kommentoit tätä väitettä?
- täyttä humpuukia koko homma, nerouteni on leimattu hulluudeksi vain kateellisten toimesta. Ymmärrän tämän kuitenkin hyvin, olemmahan juroa ja kateellista kansaa.

Eivätkö nämä päättömät internetissä pitämät blogisi kuitenkin hiukan sodi tuota neroutta vastaan?
- eivät mielestäni. blogeillani pyrin vain nostamaan idioottejen itsetuntoa, heidän luullessa, että on myös heitä tyhmempiä ihmisiä.

Käytät siis ihmisiä hyväksesi ja puukotat selkään?
- kyllä, juuri tuota olen pyrkinyt sinulle kertomaan. vihaan tyhmiä ihmisiä koska oma nerouteni antaa siihen oikeuden.

Millä tavoin tuo niinkutsumasi "nerous" sinusta heijastuu?
- lähinnä äärettömän nokkelana käytöksenä missä ikinä olenkin. pyrin aina saamaan kaiken huomion itseeni jotta muut eivät pääse näyttämään tyhmyyttään.

Tuohan kuullosti jo järkeenkäypältä. Mihin pyrit tulevaisuudessa?
- minulla on vain yksi unelma. haluan olla seuraavan suomalaisen urheilutapahtuman maskotti.

Mitä tuo tarkoittaa?
- sitä, että olen parhaimmillani apinapuku päällä ja päästessäni mölyämään mikkiin erinäköisiä kannustushuutoja. uskon, että myös suomalaiset urheilijat saavat lisä voimaa kun "henki" on läsnä.

Hienoa Ville. Nyt tiedämme kaikki kuinka väsyny tällä hetkellä olet.
- Hienoa, lähdenkin tästä testaamaan kykyjäni leijua ilmassa jooga-asennossa.

5 kommenttia   Keskiviikko 11. tammikuuta 2006 22:39

Aika on ohi!

Onko aika jo ohi? Vastakkain asettelun aika? Toivottavasti.

Itsehän äänestin viimevuoden kunnallivaaleissa ensimmäisen kerran ja sain kunnian olla 500. äänestäjä, sain ruusun ja halauksen. Tähtään tänä vuonna samaan ajankohtaan jotta ei tuu ihan hukkareissu, tässä mietin kelle sen tällä kertaa antaisin.

Ehdokkaita näyttää olevan tarjolla kiitettävä määrä. Hautalan heitän putsaan olkapäiltäni suoraan, tuun jatkossakin vetää sen kebun ja jätän vihreille ne salaatinlehdet. Haha, tukehtukaa niihin. Lahti? :S etunimeä en nyt kyllä muista. Periaatteessa ihan ok:lta vaikuttava tyyppi, tavallaan kisan mikkki hiiri kaikissa ruseteissaan. On kuitenkin ollu ihan liian hiljainen kaveri ja turhan kiltti, ei oo vakuuttanu miuta. Täytyy myöntää, että oma poliittinen tietämykseni on todella pieni ja olen tehnyt eri vaalikoneita sekä seurannut tenttejä tv:stä ja pyrkinyt siltä pohjalta luomaan oman mielipiteeni ehdoikkasta. Omia poliittisia näkemyksiäni en ala sen enempää huutelemaan.

Henrikki Lohimies. Jos käytössäni ois kaksi ääntä ni toinen ois tälle kaverille. Todella sympaattinen mies jonka tyylistä tykkään, vaikkakaan en oo samaa mieltä esim. ruotsin kielen asemasta suomessa. Lohimies operoi myös pienemmillä kalavesillä johtuen puutteellisista resursseistaan, erittäin surullista koska kyseessä on mahtava persoona.

Timo Soini. Hienoja mielipiteitä kunnes huomataan, että miehellä on iso aukko päässä. Reikä päässä, käyttäs hikipantaa niinku Fiddy, haha.. Mies on ilmeisestikin jossain määrin rasistinen joten, no way. BJARNEEE! Mun nahkatakki on Kallis ku Bjarne. Persoonana muistuttaa ehkä hiukan isääni, mikä ei oo virhe. Ehdokkaista ylivoimaisesti nokkelin ja on erittäin sanavalmis ja hyökkäävä. Huippu äijä. Tälläsiä suomi tarttee saatana eikä mitään perseennuolentaa ála Vanhase Masa. Puolustuskannalla oleva kaveri joka ei osaa puhua "kansankieltä". EIEI ja Ei.

Sitten meillä on TAVJAAA, TAVJAAAA!!! Onneks tää ei miun äiti, en kestäis. Poliittiset periaatteet varmasti monelle teistä ne oikeet mutta itelleni ei. Ei myöskään uskalla ottaa riskejä eikä hyökätä, showta saatana, sitä kansa haluaa ja Ville rukoilee. Tavjalle parempi paikka ois eläkkeellä. Mieskin sai töitä jo Tavjan ansiosta joten kaikki on kunnossa, eikä siitä tyttärestä mitää missiä tuu ellei käy imee Einon munaa helvetti. Haha, sori. Toi vaaliräppi oli jo liikaa, flows on väsynyttä oot teuvo loman tarpees.

Yksi on ylitse muiden. GO SAULI FO'FO in my six fo'. Todella rohkea taktiikka tähän peliin, tunnuslause on herättäny erittäin paljon kohua ja porua. Kova riski joka kannatti, näin pitää toimia. Ehdottomasti vakuuttavin noissa tenteissä, uskaltaa kyseenalaistaa kaikki omaa mielipidettään vastaan olevat asiat ja ennenkaikkea perustella kunnolla. Isäni on työväkeä, samoin äitini ja niin tulee myös Villestä. Toivottavasti Saulin aikana!

Yhtykää minuun, äänestäkää SAULI KUNINGKAAKSI!

Lähden syömää et jaksan opiskella itseni työväkeen, työväenaika kun kohta on.

7 kommenttia   Keskiviikko 11. tammikuuta 2006 11:34

6 Minutes of Better Tomorrow

Nappaan puheenvuoron ja näytän teille kuinka mies runoilee.

Meistä jokaisella on iso tukku unelmia
jotkut haluu rassaa autoja, Ville taas ajaa hummeria
Toine on onnellinen vähästä, toinen haluu enemmä
mieti tarkkaan mitä teet, koska kaikkee ei voi keretä
pitää elää hetkessä, mutta miettii kaks kertaa
ota se mitä haluut, hyökkää aina kovempaa
ku kerranki saat sen sauman, tartu siihe
älä mieti kolmesti, muute tulee kiire
jos tänää o huono päivä, pyyhi se olkapäiltäs huolel
tapaa sun parhait kavereit, puhu niille heti äläkä huomen
sitten painat pään tyynyy ja kelaat mitä haluut huomiselta
elä päivä kerrallaa mut tee silti varasuunnitelma
pettymyksii tulee, niit tulee moniakin
syyt o millo missäki mut moni niist on omiakin
next time, kohtele sitä vosuu paremmi
just se seuraava voi olla se loppuiän partneri
ostat sille kukki, viet syömää hienoo raflaa
teette paljon yhes, mut annat myös omaa aikaa
näytä miten välität, näytä että rakastat
näytä et ainut mitä haluut, on sen naisen parasta

Meist jokaisel on ollu unelmia jo pienest pitäen
mitä haluun elämältä ja mitä todellakaan en
pienen ainut mitä halusin, oli pelaa SaiPaa
selkään 11 niinku Sakul ja päälle keltapaita
siit ei tullu totta, hyväl kaverilla kylläkin
oon onnellinen sen puolesta, oha se niin hyväkin
mut jos katotaa itteeni, mitä mul on?
hyvä koti, maailman paras perhe, just se mul on.
kouluu ei mee hyvi, se ei oo menny vuosii
välil taivas räkii niskaan ja on liikaa huolii
mut toivo paremmast on vahva, ja siks jaksan herää huomen
en kelaa vanhoi virheitä, mielummi kuolen
haluun saada ison talon, kivan auton ja ihanan vaimon
ne ei juokse mun luokse vaan työllä ne ottaa aion
jos mul on vaikeeta, nousen sieltä enkä luovuta
tulevaisuudes haluun viel oman hääkakun kuorruttaa
se on iso mun unelmist, löytää se oikee
sitä enne mul on mun ystävät, HOLLA TEE!

huh, melkei 15min meni kirjottaa tää :S siin teille runo.
haha. tää voi olla läppänä aika väsyny mut ei se mitää. Ideahan oli se et uskokaa itteenne, huominen on parempi. Aamul on kaikki paremmi. Kattokaa eteepäi saatana älkääkä itkekö mennyttä vosua tai äijää saatana. lähtökohdat on jokaisel omansa mut kaiken saa vuoltua kullaks jos vaan haluu. Oha teil ystäviä, ne auttaa.

Rauhaa.

8 kommenttia   Tiistai 10. tammikuuta 2006 20:25

PALUU TULEVAISUUTEEN.

Hyvää huomenta Suomi <3

Kun eilen olin kotiunut sabapelistä, päätin lähteä vielä ulkoiluttamaan pientä rakasta Eetu-koiraamme. Niinku tiedätte, Pontus niminen kylänpahainen aiheuttaa monissa kylmiä väreitä, koska kylästä on monia urbaanejalegendoita ja onhan murheistenranta saanut nimensä siitä kun siellä ihmisiä sota-aikaan teloitettiin. Itsehän en moisista hölynpölyistä juuri välitä, vaan keskityn luomaan itsestäni seuraavaa legendaa kaduille. Lähdin siis koiramme kanssa lyhyelle iltalenkille josta koituikin aamuunasti kestänyt kujanjuoksu. Päätimme kiertää Eetun kanssa hiukan normaalista poikkeavan reitin, ihan vaan siksi kun hän viihtyy ulkona ja haluu nähdä uusia paikkoja, itse taas mielelläni tyhjennän hiukan päätäni raittiissa ilmassa.

Reilun vartin jälkeen kuulin metsästä sekavaa meteliä, kenties jonkinlaista manausta? Onko joku uhraamassa koiraansa epäjumalille mietin. Ajattelin kiertää tuon epämääräiseksi katsomani paikan kunnes näin kuuta vasten erilaisia savumerkkejä ja suden ulvonta vain puuttui. Päätin mennä tarkastamaan mitä tapahtuu vaikka koirani hiukan sitä vastustelikin, hän ilmeisesti pelkäsi noita eriskummallisia ääniä. Näin nuotion jonka takana istui henkilö, merkillisesti pukeutuneena. Esitin kysymykseni selkeästi, "tiäksää vosu, mite menee?". Vanhan Rouvan pää nousi kohti minua ja vaihdoimme kiihkeät katseet. Hän kertoi olevansa poistamassa pontuksen päälle langenneita varjoja ja kirouksia, erinlaisin sekopäisin metodein. Rouva kysyi Villeltä, haluanko tietää mitä tulevaisuuteni tuo tullessaan? Emmin hetken vastata, koska aina pelkään pahinta vaikka unelmat pitävätkin Villen elossa. Sanoin kuitenkin "kyllä".

Tulevaisuudessa tulen valmistumaan filosofian maisteriksi ennätysmäisen nopeassa ajassa, saan tukun kultalevyjä musiikinsaralta nimellä emcee Big O, Tulen kirjoittamaan kirjan joka saa Nobelin kirjallisuuspalkinnon siitä syystä, että se on kaikilla tavoin maailmaa mullistavan nerokkaasti kirjoitettu ja saa aikaan maailmanrauhan. Tulen myös löytämään hienon vaimon itselleni ja saamma kolme ihanaa pikku-Villeä joista polvi kyllä paranee. Saan ison talon jossa ja ammatin jossa tienaan tarpeeksi rahaa selviytyäkseni tästä julmasta maailmasta. Villestä tulee ennen vuotta 2010 maailman onnellisin mies. Kaikkea en kehtaa teille kertoa, jotta ette voi ratsastaa nimelläni ;)

Tämän jälkeen Vanha Rouva loitsuillaan poisti manaukset kauniin kylämme päältä ja kertoi poistuvansa täältä ikiajoiksi. Olin ymmällini. En ymmärtänyt kaikkea mitä hän oli minulle puhunut ja jäin miettimään asioita tulevaisuuttani... Aamulla heräsin kristallipallo kainalostani lattialtani. Oliko hän antanut voimansa minulle? Olenko supermies? En tiä. Mutta pallo näyttää monia asioita.

Jos epäilet onneasi, huuda Meedio-Villelle. Mää tiädän.

KIVAA KOULUPÄIVÄÄ JA SOITELLAA-

5 kommenttia   Tiistai 10. tammikuuta 2006 09:52