Kysymykset ja vastaukset

Miksi rekisteröityminen ei onnistu?

Rekisteröitymisen epäonnistuminen johtuu useimmissa tapauksissa joko siitä, että lähettämäsi kuva ei täytä sille asetettuja ehtoja, tai lähettämämme salasana ei koskaan saavuta sähköpostiasi. Mikäli salasana ei ole tullut sähköpostiisi kolme päivää tunnuksen tekemisen jälkeen, niin kannattaa pyytää uutta salasanaa etusivulta salasana unohtunut kohdasta. Voit olla myös yhteydessä ylläpitoon.

Miten rekisteröidyn Kuvakkeeseen?

Rekisteröitymiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja tuoreen kuvan itsestäsi. Rekisteröityminen tapahtuu kätevästi tästä. Muistathan lukea käyttöehdot ennen tunnuksesi tekemistä.

Kirjautuminen ei onnistu

Tarkista käyttäjätunnuksesi ja salasanasi oikeinkirjoitus, pienillä ja isoilla kirjaimilla on merkitystä. Tarvittaessa voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Olen unohtanut salasanani, mitä teen?

Yksinkertaisesti klikkaa tästä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiisi lähetetään vahvistus salasananvaihdosta. Jos sähköpostiosoitteesi ei ole enää käytössä, ota yhteyttä ylläpitoon.

En ole saanut salasanaa sähköpostiini. Missä vika?

Tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai roskapostiasetukset. Esimerkiksi Hotmail-osoitteisiin lähetetyt sähköpostit saattavat siirtyä automaattisesti Roskaposti/Junk-kansioon. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä ylläpitoon.

Miksi rekisteröityisin Kuvakkeeseen?

Miksi et? Ihmiset ovat lauma-eläimiä, ja Kuvakkeessa tapaat ihmisiä, pidät yhteyttä kavereihisi, bongaat kivoja kuvia, löydät hyvää musiikkia, keskustelet kehittäviä, perustat klubeja joihin kutsut ystäväsi, merkkaat menopassiisi tapahtumia (kuka haluaa olla sisällä koko ajan?), vastailet galluppeihin, kirjoitat päiväkirjaa.. ties mitä muuta, ilmaiseksi. Kuvake on Suomen monipuolisin verkkoyhteisö, enemmän kuin pelkkä galleria. Kokeile vaikka!

Onko rekisteröityminen Kuvake.nettiin turvallista?

Rekisteröityminen on todella turvallista, kun et kerro kenellekkään henkilökohtaisia tietojasi ja pidät salasanasi vain itselläsi. Enemmän tietoa turvallisuuteen liittyvistä asioista löydät tästä. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä ylläpitoon.