Kysymykset ja vastaukset

Mikä ihmeen K-16?

Jotkin kuvat ja klubit ovat merkitty K-16 merkinnällä nuorempien silmien suojelemiseksi. Miksi? Koska emme halua näyttää epäsoveliasta esimerkkiä perheen pienimmille. Onko ikä mielestäsi vain numero? Sano se Alkon myyjälle tai poliisisedälle. Meillä on kuitenkin vastuumme tulevaisuuden toivojen kasvattamisessa.

Miten saan lisättyä musiikkia sivulleni?

Selaa kaikenkattavaa Musiikki-osastoamme ja valikoi miellyttävimmät raitasi omalle profiilisivullesi painamalla soittimessa olevaa tähti-nappia. Profiilisivullesi lisäämiesi kappaleiden järjestystä voit muokata myöhemmin soittolistastasi.

Jos taasen olet artisti, ja haluat tuoda omatekemää musiikkiasi tarjolle Kuvakkeen käyttäjille, lisää kappaleesi Mikseri.netiin - se on Suomen suurin musiikkisivusto. Siellä voit merkitä sallitko kappaleidesi levityksen myös muualla kuin Mikserissä. Näin kappaleesi ilmestyvät automaagisesti Kuvakkeeseen. Onnea musiikonurallesi, olet sitten artisti tai DJ!

Mitä ovat äänikommentit?

Äänikommentit ovat uusi tapa kommunikoida muiden käyttäjien kanssa persoonallisesti. Äänikommentteihin voit nauhoittaa puhetta ja ääntä millä tahansa puhelimella. Nauhoittamasi äänikommentti ilmestyy vastaanottajan profiilisivulle muutaman minuutin kuluessa.

Näin se käy: Klikkaa "Jätä äänikommentti" sen vastaanottajan sivulta, jolle haluat lähettää äänikommentin. Soita sivulta löytyvään palvelunumeroomme ja näppäile tunnistenumero, jolla sinut ja kommentin vastaanottaja tunnistetaan. Äänimerkin jälkeen voit aloittaa puhumisen. Palvelun hinta on 0,50 € / minuutti + pvm/mpm.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Mikä on Kumpikampi ja/tai miten se toimii?

Kumpikampi on erityisen addiktoiva peli, jota pelataan käyttäjien kuvilla. Eteesi pärähtää kaksi kappaletta satunnaisesti valittua kuvaa, joista sitten valitset miellyttävämmän. Tämän jälkeen toistat saman uudestaan, uudestaan, uudestaan ja uudestaan..

Eniten Kumpikampi-pisteitä saaneet käyttäjät näkyvät Suosituimmat-sivulla. Oman kuvasi saat mukaan peliin, jos merkitset kuvan asetuksista arvostelun sallituksi. Huomaa, että vaikka kuvasi Kumpikampi-voitot olisivat 100%, ne eivät välttämättä näy Kuumat-sivulla, sillä ääniä tarvitaan paljon.

Kuinka eroan klubista?

Klubista eroaminen tapahtuu kyseisen klubin vasemmassa laidassa olevan valikon kautta. Huomaathan, ettet voi erota itse perustamastasi klubista, ellet poista kyseistä klubia.

Miten Suosituimmat-lista arvostellaan?

Tähän liittyy niin korkeaa matematiikkaa ettemme tajua sitä itsekään. Korkean teknologian algoritmi valitsee tarkoin kriteerein todellakin sivuston kuumimmat kuvat edustamaan Kuumat-listan etusivulle. Lista päivittyy joka päivä. Tämä avaruustiedettä lähentelevä looginen algoritmi on tarkoin varjeltu salaisuus, vähän kuin Coca-Colan resepti.