Kysymykset ja vastaukset

Oletuskuvani on vaihdettu ilman tahtoani, miksi ihmeessä?

Ylläpito katsoi sen ilmeisesti oletuskuvan sääntöjä rikkovaksi. Oletuskuvan pitää nimittäin olla tuore, selkeä kasvokuva. Tämä siksi, että kaikki todella näkisivät kenen kanssa juttelevat. Voit toki lisätä albumiisi kuvia kulkuvälineistäsi, kotieläimistäsi ynnä muista, mutta pidä oletuskuvasi selkeänä kasvokuvana niin kansa kiittää.

Miten poistan kuvan?

Kuvien poistaminen tapahtuu omasta albumista kyseisen esikatselukuvan päältä. Huomaathan, että oletuskuvaa et pysty poistamaan ilman sen vaihtamistamista toiseksi kuvaksi.

Toisella käyttäjällä minun kuvani.

Törmäsitkö Kuvakkeessa omiin kuviisi toisen profiilissa tai tunnistatko muita tekijänoikeudellisia rikkomuksia? Me kunnioitamme Suomen lakia ja poistamme tekijänoikeutta rikkovan materiaalin välittömästi Laita meille sähköpostia, jossa mielellään todistat syytöksesi oikeiksi.

Miten lisään uuden kuvan?

Uusien kuvien lisääminen käy omalta profiilisivulta kohdasta lisää uusi kuva. Muistathan lukea kuvan lisäämiseen liittyvät säännöt.

Miksi en voi asettaa joitain kuvia shoutboxiin tai oletuskuvaksi?

Jotta palvelu säilyisi miellyttävänä käyttää mahdollisimman monelle, on joidenkin kuvien sisältö merkitty sopimattomaksi joko ylläpidon tai käyttäjän itsensä toimesta. Tällaista sisältöä ei myöskään voi asettaa oletuskuvaksi tai lisätä shoutboxiin.

Miten "eroan" tageista, en löydä mitään niihin liittyvää tietoa?

Voit poistaa kuvallesi asetetut tagit joko kuvan tiedoista tai kuvan alta löytyvän tagilistan kautta. Tagit ovat kuvalle eräänlaisia avainsanoja, jotka auttavat löytämään kuvia niiden ominaisuuksien avulla.

Kuinka paljon voin lisätä kuviani Kuvakkeeseen?

Voit lisätä niin monta kuvaa kuin itse haluat! Emme rajoita mitenkään kuva-albumiesi tai kuviesi määrää.

Mitä ovat bongaukset?

Bongaukset ovat sinua kiinnostavia kuvia. Voit kerätä kuvia erillisiin bongauskansioihin ja jaotella niitä esimerkiksi bongauksen aiheen mukaan.

Miksi joillain käyttäjillä ei ole omaa kuvaa profiilissa?

Kuvakkeeseen ei ole pakko lisätä omaa kuvaa. Kuvakkeessa voi liikkua kasvottomasti ilman oletuskuvaa ja silti käyttää kaikkia ominaisuuksia, kuten lukea käyttäjien kommentteja ja osallistua klubien keskusteluihin. Ilman oletuskuvaa käyttäjä ei voi kuitenkaan kommentoida kuin kaverilistallaan olevia käyttäjiä.

Miksi lisäisin itsestäni kuvan Kuvakkeeseen?

Voit rekisteröityä Kuvakkeeseen ilman kuvaa, jolloin osa toiminnoista on kuitenkin rajoitettuja. Lisäämällä kuvan itsestäsi: a) voit valita itsellesi oletuskuvan - b) voit kommentoida myös kaverilistasi ulkopuolisia käyttäjiä