Kysymykset ja vastaukset

Olen tilannut Kultajäsenyyden tekstiviestillä, mutta en ole saanut tilaamaani palvelua.

Laita sähköpostia meille ja kerro faktat puhelinnumerostasi, tilaamastasi palvelusta ja päivämäärästä niin tutkimme asian ja korvaamme sinulle kuuluvan palvelun.

Miksi viestini ei tullut Shoutboxiin?

Todennäköisesti olet kirjoittanut nelinumeroisen koodin väärin tai lähettänyt sen väärään numeroon. Mikäli näin on päässyt käymään niin tulee sinun olla yhteydessä ylläpitoon ja lähettää palautteessasi puhelinnumero sekä viestin lähetysaika.

Miksi viestini ei näkynyt Shoutboxissa oikeaa aikaa?

Viestisi näkyi Shoutboxissa oikean ajan, mutta sinulla ei todennäköisesti etusivu päivittynyt automaattisesti juuri viestisi ilmestyessä. Kannattaa päivitellä etusivua manuaalisesti mikäli odottaa Shoutbox-vuoroaan.

Miksi sain puhelimeeni väärän taustakuvan?

Voi olla, että olet kirjoittanut nelinumeroisen koodin väärin lähettämääsi viestiin. Olethan ongelman ilmetessä yhteydessä ylläpitoon. Lähetäthän palautteeseesi oman puhelinnumerosi, koodin sekä viestin lähetysajankohdan.

Miksi en saanut lataamaani taustakuvaa?

Todennäköisesti sinulla ei ole ollut toimivia WAP GPRS-asetuksia puhelimessasi. Ohjeet niiden tilaamiseen löydät MMS-ohjeet sivulta. Voit myös kääntyä ongelmatilanteessa ylläpidon puoleen.

Miksi lisäpalveluiden tilaaminen maksukortillani ei onnistu vaikka minulla on Visa/Visa Electron/Mastercard/Eurocard?

Syy on todennäköisesti joku näistä kolmesta: korttiasi ei ole aktivoitu nettikauppaan, kortilla ei ole katetta tai siihen on asetettu rajoitteita, joiden mukaan pankki ei anna sille myyntilupaa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä pankkiisi ja pyytämään heitä selventämään kortin tilanne. Epäonnistuneita korttitilauksia ei laskuteta.

Yleistä Kuvakkeen tekstiviestipalveluista

Tekstiviestipalvelut toimivat Elisan, Kolumbuksen, DNA:n, Tele Finlandin, Soneran sekä Saunalahden liittymillä, lukuunottamatta Prepaid-liittymiä.

Kuvakkeen tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media

Labyrintti Media Oy on vuodesta 2001 toiminut Suomen johtava mobiiliratkaisujen toimittaja. Tarjoamme palveluitamme yrityksille ja tuotevalikoimamme sisältää useita valmiita avaimet käteen -palveluja ja alustaratkaisuja kuten mobiilimaksupalvelun, SMS Gateway-palvelun ja Hopealuoti-palvelun. Lisätietoja ratkaisuistamme löydätte osoitteesta: www.labyrintti.com