Kysymykset ja vastaukset

Mikä on Kuvake.net?

Kuvake.net on pilke silmäkulmassa tehty menevän ihmisen yhteisö. Sivustoa tehdään käyttäjien ehdoilla ja kehitetään sen mukaan. Tavoitteenamme on luoda Suomen viihtyisin seuraavan sukupolven nuorisosaitti. Meitä on jo yli 100 000 ja määrä kasvaa päivittäin.

Kuvakkeessa voit luoda oman profiilisivun, lisätä rajattomasti kuvia tai videoita sekä muuta tietoa itsestäsi. Näet myös kätevästi kavereidesi liikkeet laajojen kaveritoimintojen sekä kaverilistan avulla. Voit lähettää yksityiskommentteja ja halutessasi lisätä vaikka kuvia kommentteihin. Kaikki nämä ja monet muut ominaisuudet ILMAISEKSI.

Lapseni käyttää tätä palvelua ja haluaisin tietää mistä tässä on kyse?

Vanhemmille suunnatun tietopaketin Kuvake.netistä löydät tästä

Miten voin hallinoida Ignore-listaani?

Voit hallinnoida Ignore-listaasi Omat tiedot -osiossa. Tässä linkki: http://kuvake.net/ignores.php

Kirjautuminen ei onnistu tai en ole saanut salasanaa sähköpostiini

Tarkista käyttäjätunnuksesi ja salasanasi oikeinkirjoitus, pienillä ja isoilla kirjaimilla on merkitystä. Tarvittaessa voit tilata itsellesi uuden salasanan. Jos et ole saanut salasanaa sähköpostissa tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai roskapostiasetukset. Esimerkiksi Hotmail-sähköpostiosoitteisiin lähetetyt Kuvake.netin sähköpostit saattavat siirtyä automaattisesti Roskaposti/Junk -kansioon.

Miksi lisäpalveluiden tilaaminen maksukortillani ei onnistu vaikka minulla on Visa/Visa Electron/Mastercard/Eurocard?

Syy on todennäköisesti joku näistä kolmesta: korttiasi ei ole aktivoitu nettikauppaan, kortilla ei ole katetta tai siihen on asetettu rajoitteita, joiden mukaan pankki ei anna sille myyntilupaa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä pankkiisi ja pyytämään heitä selventämään kortin tilanne. Epäonnistuneita korttitilauksia ei laskuteta.

Miksi kävijälaskuri näyttää eri lukemia kuin vieraslistassa?

Vieraslista-sivulla ei listata käyttäjiä, jotka ovat ottaneet vieraslistansa pois käytöstä. Tästä syystä profiilisivulla oleva kävijälaskuri saattaa näyttää isompia lukuja kuin vieraslistassa näkyy.

Tunnukseni on poistettu palvelusta, miksi?

Todennäköisesti sinulla ei ollut selkeää kasvokuvaa oletuskuvanasi, kaikki kuvasi olivat tekijänoikeuksia rikkovaa materiaalia tai käyttäydyit muilla tavoin asiattomasti (lue: säännöt). Asiattomat kuvat ja tunnukset poistetaan yhteisön laadun ylläpitämiseksi. Jos kuitenkin olet sitä mieltä, että et rikkonut mitään näistä säännöistä, pyydämme että otat yhteyttä ylläpitoon.

Kuinka poistan tunnukseni?

Voit poistaa tunnuksesi koska tahansa:

1. Kirjaudu sisään tunnuksellasi sivun ylälaidasta (ellet jo ole kirjautunut).
2. Klikkaa ylälaidasta "Oma sivu", ja sen jälkeen omalla profiilisivullasi valikosta "Asetukset".
3. Klikkaa perustiedoista käyttäjätunnus- kohdan oikealta puolelta nappia "poista". Jos et pysty kirjautumaan sisään poistaaksesi tunnusta, ota yhteyttä - autamme mielellämme.